Δευτέρα 17 Απριλίου 2017

12 χρόνια χωρίς καρκίνο


«Είμαστε μάρτυρες σε μια επαναστατική αλλαγή. Βλέπουμε μια από τις πιο δραματικές και σημαντικές προόδους που έγιναν ποτέ στην ουρολογία, αν όχι σε όλη την ιατρική.» 
Dr. George Suarez

Ο Carl Sola με την σύζυγό του Nancy
και τον Dr. George Suarez
μετά την θεραπεία HIFU
Δώδεκα χρόνια πριν, αμέσως μετά τη διάγνωση καρκίνου του προστάτη, ο Carl Sola πέταξε με τη σύζυγό του Nancy στη Δομινικανή Δημοκρατία για μια θεραπεία που δεν θα μπορούσε να λάβει στις Ηνωμένες Πολιτείες. Οι φίλοι του τον προειδοποίησαν να μην το διακινδυνεύσει με μια αναπόδεικτη διαδικασία που ακόμη και η ασφαλιστική του εταιρεία δεν μπορούσε να πληρώσει. Αλλά εκείνος αποφάσισε να το ρισκάρει. Αφού περάσε μερικές ώρες από μια ανώδυνη και αναίμακτη διαδικασία το Σάββατο, πήγε το βράδυ για δείπνο με τη σύζυγό του, και την Κυριακή πέταξε πίσω στο σπίτι του. Τη Δευτέρα ήταν κιόλας στη δουλειά. Σύντομα ο Carl Sola θα κλείσει τα 70, εξακολουθεί να είναι χωρίς καρκίνο και αισθάνεται τέλεια...

Υπάρχουν παραπάνω από 180 κλινικές στον κόσμο που εφαρμόζουν την Θεραπεία HIFU για καρκίνο του προστάτη και η περισσότερες από αυτές βρίσκονται στην Ευρώπη. Δυστυχώς η θεραπεία HIFU δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.  Το πιο κοντινό HIFU κέντρο βρίσκεται στη Φιλιππούπολη της γειτονικής Βουλγαρίας.

Για περισσότερες πληροφορίες στο: JessiHealthConsulting 
Email: hifumedgr@gmail.com

Εμείς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όλα τα νέα σχετικά με την θεραπεία HIFU. Για να μην χάσετε ούτε μια ανάρτησή μας, γράψτε το email Σας στη φόρμα η οποία βρίσκετε πάνω δεξιά.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!  Μοιραστείτε αυτή τη γνώση με τους φίλους Σας!

Διαβάστε επίσης:


Καρκίνος του προστάτη
και θεραπεία HIFU
Ινοαδένωμα και
θεραπεία HIFU
Να πάρεις τη ζωή σου πίσω



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου