Τετάρτη 12 Απριλίου 2017

Τι λένε οι ειδικοί για τον καρκίνο του προστάτη


«Αναμφίβολα η HIFU είναι η βέλτιστη θεραπεία για τους άντρες πού διαγνώστηκαν με καρκίνο του προστάτη. Ως άνθρωπος και ουρολόγος, ξέρω ότι θα επέλεγα  HIFU πάνω από οποιαδήποτε άλλη θεραπεία.»

Dr. George M. Suarez
Έχει πραγματοποιήσει πάνω από 2.000 επεμβάσεις HIFU και έχει  εκπαιδεύσει  προσωπικά περισσότερους από 400 γιατρούς.







Με τη βοήθεια ενός διορθικού ανιχνευτή ο υπέρηχος υψηλής έντασης κατευθύνεται στον όγκο, με βέλτιστη ακρίβεια, επιτυγχάνοντας τη νέκρωσή του, χωρίς να καταστρέφει το περιβάλλοντα υγιή ιστό. Στις  95% των περιπτώσεων οι ασθενείς διατηρούν την κανονική τους ουροποιητική και στυτική λειτουργία. 



«Αν θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε οδηγοί σε αυτόν τον αγώνα κατά του καρκίνου του προστάτη, θα πρέπει να αξιοποιήσουμε κάθε τεχνολογική εξέλιξη μαζί με την παρηγορητική φροντίδα.»

Dr. Tracy Gapin, Sarasota, USA
Αναγνωρίζει τις δυνατότητες της θεραπείας HIFU ως ένα σημαντικό και επιτυχημένο παίκτη στον τομέα της θεραπείας του καρκίνου του προστάτη.


Υπάρχουν παραπάνω από 180 κλινικές στον κόσμο που εφαρμόζουν την Θεραπεία HIFU και η περισσότερες από αυτές βρίσκονται στην Ευρώπη. Δυστυχώς η θεραπεία HIFU δεν είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα.  Το πιο κοντινό HIFU κέντρο βρίσκεται στη Φιλιππούπολη της γειτονικής Βουλγαρίας.

Για περισσότερες λεπτομέρειες στο: JessiHealthConsulting 
Email: hifumedgr@gmail.com
Εμείς θα συνεχίσουμε να σας ενημερώνουμε για όλα τα νέα σχετικά με την θεραπεία HIFU. Για να μην χάσετε ούτε μια ανάρτησή μας, γράψτε το email Σας στη φόρμα η οποία βρίσκετε πάνω δεξιά.

Σας ευχαριστούμε που είστε μαζί μας!  Μοιραστείτε αυτή τη γνώση με τους φίλους Σας!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου